Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ- Λογικά μένει εκτός ο Βιεϊρίνια

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, χωρίς τον αρχηγό του, Αντελίνο Βιεϊρίνια

26.04.2022 | 10:36

Οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Αντελίνο Βιερίνια στον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος, δεν είναι με το μέρος του.  Στη χθεσινή προπόνηση, ο Πορτογάλος μπακ-χαφ δεν έλαβε μέρος, μένοντας στο γυμναστήριο για να κάνει θεραπεία.

Παρόλα αυτά όμως, ο 36χρονος αρχηγός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Για τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η παρουσία του αρχηγού τους στα αποδυτήρια, κρίνεται καταλυτική.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας για τον αγώνα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 11:00 στην Τούμπα. Το ενδεχόμενο να μην ανακοινωθεί αποστολή από τον Ρουμάνο υφίσταται, με σκοπό να ταξιδέψουν στην Αθήνα όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες. Μέσα σε αυτούς, θα είναι και ο Βιεϊρίνια.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή