Super League 1

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Για τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ο ΠΑΟΚ σήμερα (30/01) στις 18:00 φιλοξενεί στην Τούμπα τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

30.01.2023 | 09:40

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 στην Τούμπα τον Λεβαδειακό για τη συνέχεια της 20ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται τέταρτος στο πρωτάθλημα με 39 βαθμούς, είναι αήττητος συνολικά 15 σερί αγώνες και προέρχεται απο πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και απο εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (0-3). Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους  Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μπράντον Τόμας, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Κούρτιτς, Λύρατζης.

Ο Λεβαδειακός απο την άλλη, βρίσκεται έναν βαθμό πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού και θα κάνει τα πάντα ώστε να πάρει πόντο και να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τα πρόσφατα αποκτήματα, Γερεμέγεφ και Σαχπεκίδη, ενώ εκτός είναι οι Βρακάς, Κωνσταντινίδης.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Κόλλιας (Ηπείρου)
Τέταρτος: Καραντώνης (Ημαθίας)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή