Basket League

ΠΑΟΚ Κάρτερ: Νέα απώλεια ενόψει Λάρισας

Με πολλά προβλήματα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Λάρισα για την Basket League o ΠΑΟΚ, καθώς ακόμα ένας παίκτης τέθηκε νοκ άουτ.

20.11.2021 | 18:43

Πολλούς «πονοκεφάλους» έχει ο Άρης Λυκογιάννης ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Λάρισα. Τελευταίος είναι αυτός του Τζος Κάρτερ, ο οποίος οξεία οσφυοισχιαλγία αριστερά, με νευρολογική σημειολογία.

Αρχικά είχε νιώσει πόνους στην προπόνηση της Παρασκευής (19/11), και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπενθυμίζουμε ότι για τον ΠΑΟΚ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος έχει οστικό οίδημα και προπονείται ατομικά.

Παράλληλα, εκτός μάχης είναι και ο παίκτης που έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, με την ομάδα να γνωστοποιεί την ύπαρξη κρούσματος επίσης την Παρασκευή.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τον Κάρτερ:

«Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβάλλεται σε συντηρητική αγωγή, ενώ θα ακολουθήσουν περαιτέρω εξετάσεις. Αναπόφευκτα ο Carter δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με τη Λάρισα. Η κατάστασή του θα εκτιμάται σταδιακά για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος από τον γιατρό της ομάδας μας χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή