ΠΑΟΚ: Έτοιμος και πλήρης ο φάκελος της αδειοδότησης | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | ΠΑΟΚ: Έτοιμος και πλήρης ο φάκελος της αδειοδότησης

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε γενική συνέλευση των μετόχων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο φάκελος για την αδειοδότηση της ομάδας για την επόμενη σεζόν είναι έτοιμος και πλήρης.

Γενική συνέλευση των μετόχων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων ο Θανάσης Χατζόπουλος ανακοίνωσε ένα ευχάριστο νέο. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο φάκελος για την αδιεοδότηση της ομάδας για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν είναι έτοιμος και πλήρης.Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και στην οποία συμμετείχε το 73,31% των μετόχων της εταιρίας.

Η ΓΣ αποφάσισε ομόφωνα τα εξής…

1)Την έγκριση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2019 – 30/06/2020.

2)Την έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρίας για την εταιρική χρήση 01/07/2019 – 30/06/2020 και την απαλλαγή των μελών του ΔΣ και των ελεγκτών.

3)Την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την εταιρική χρήση 01/07/2020 – 30/06/2021.

Δεν υπήρξε υποψηφιότητα για τον διορισμό αιρετής διοίκησης.

Στο τέλος της ΓΣ των μετόχων υπήρξε ενημέρωση από τον κ. Θανάση Χατζόπουλο για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που έγιναν ώστε ο ΠΑΟΚ να καταθέσει πλήρη φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα (2021-22) και μέσα στα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή ΓΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δεν αφορούσε όσους συμμετείχαν στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, καθότι δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι διαδικασίες πιστοποίησης του κεφαλαίου και έγκρισης των νέων μετόχων από την ΕΕΑ».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS