Πανιώνιος – Οριστικά στην Γ’ Εθνική | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Γ' Εθνική | Πανιώνιος – Οριστικά στην Γ’ Εθνική

Απομακρύνθηκε οριστικά το ενδεχόμενο ο Πανιώνιος να αγωνιστεί στην Super League 2. Οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν πως φέτος θα αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική

Το όνειρο του «Ιστορικού» να αγωνιστεί στην Super League 2 έλαβε τέλος. Οι εξελίξεις στα διοικητικά του Πανιωνίου δεν ήταν οι αναμενόμενες και έτσι οι κυανέρυθροι θα αγωνίζονται και φέτος στην Γ’ Εθνική. Την περασμένη σεζόν έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο.Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για την συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική

Από τις 13 Αυγούστου, ο Πανιώνιος έλαβε και επισήμως την πρόσκληση για συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία της Super League 2.

Η διοικούσα επιτροπή και τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν τον ομολογουμένως λίγο χρόνο που είχαν στη διάθεση τους. Για να «τρέξουν» οι διαδικασίες για τη δημιουργία ΠΑΕ, έπρεπε να έρθουν σε συνεννόηση με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Να φροντίσουν για τη διαφύλαξη του κύρους και των αξιών του Συλλόγου απέναντι σε «αρπακτικά».  Θεώρησαν ότι θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος να πάρουν στα χέρια τους τον Πανιώνιο. Να ετοιμάσουν εναλλακτικά πλάνα στην περίπτωση που δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί η βαθιά επιθυμία όλων μας, να ξαναδούμε τον Ιστορικό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η αποχώρηση του ενδιαφερόμενου επενδυτή την προηγούμενη εβδομάδα, αποφασίστηκε να γίνει μία ακόμα προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες οικονομικές δυνάμεις, για να στηριχθεί η δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Έγινε ένα δημόσιο κάλεσμα για Πανιώνια Συστράτευση σε γνωστούς φίλους και υποστηρικτές προκειμένου να συνδράμουν.

Οι συγκυρίες και οι πιεστικές προθεσμίες είχαν ως αποτέλεσμα η ανταπόκριση να είναι πολύ μικρή και τα περιθώρια να μετατραπούν πλέον σε μηδαμινά.

Η επάνοδος του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες θα παραμείνει φυσικά μονόδρομος και ο απόλυτος στόχος και επιθυμία όλων. Θα πρέπει να υλοποιηθεί, όμως.  Το καθεστώς πίεσης μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και σε αδυναμία διαπραγμάτευσης με τους όρους που αξίζουν στον Σύλλογο. Οι προθεσμίες δεν δίνουν τη δυνατότητα μόχλευσης στον Πανιώνιο.

Η συμμετοχή μας στην Κατηγορία θα γίνει με δομημένο πλάνο και στρατηγικές κινήσεις, που όχι μόνο θα βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα. Θα προετοιμάσουν οργανωμένα το έδαφος για την επόμενη μέρα του Ιστορικού. Ήδη τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και φορέων είναι δίπλα στο Σύλλογο. Ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το πλάνο τους στο αμέσως επόμενο διάστημα σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου.

PLANET SPORTS