Super League 1

Παναθηναϊκός – Ζητά αλλαγή ώρας του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός αλλά και η αστυνομία ζητούν αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League.

12.02.2022 | 12:22

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 στις 27 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει αίτημα για αλλαγή ώρας διεξαγωγής τους αγώνα.

Ο λόγος είναι ότι ο φωτισμός στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι περιορισμένος. Μετά την κατάρρευση στο στέγαστρο του γηπέδου λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» η ζημιά στο σύστημα φωτισμού δεν έχει αποκατασταθεί.

Από εκείνη τη μέρα και μετά όλοι οι αγώνες που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός έχουν διεξαχθεί νωρίς το μεσημέρι. Δεδομένου ότι οι προβολείς δεν φωτίζουν αρκετά, είναι δύσκολη η διεξαγωγή ενός ματς βραδινές ώρες.

Δεν είναι σίγουρο πως η ζημιά θα έχει αποκατασταθεί εντός των επόμενων ημερών, γι’ αυτό οι «πράσινοι» κατέθεσαν αίτημα, όπου ζητούν το ματς να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι. Συγκεκριμένα είτε στις 15:00 είτε στις 15:30. Το αίτημα του «τριφυλλιού» είναι από κοινού με την Αστυνομία.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή