Super League 1

Παναθηναϊκός – Χωρίς τέσσερις ενόψει Άρη

Χωρίς τους Μαουρίσιο, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη και Πέρεθ θα αγωνιστει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς και οι τέσσερις βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

04.01.2022 | 21:16

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει πως τέσσερις ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ωστόσο έγιναν γνωστά τα ονόματα τα οποία θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στον Άρη.

Πρόκειται για τους Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη, Ρούμπεν Πέρεθ και Καρλίτος. Είναι τέσσερις παίκτες-κλειδιά για τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Eιδικά ο Ισπανός φορ ο οποίος έχει πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις των σκόρερ της Super League 1.

Εκτός αυτού το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή είναι μεγάλο με δεδομένο ότι δύο βασικά του γρανάζια θα απουσιάζουν. Με αυτό το στοιχείο ως δεδομένο θα πρέπει να λογίζονται ως βασικοί οι Λούντκβιστ και Αλεξανδρόπουλος. Από την άλλη επιθετικά υπάρχει η λύση του Μακέντα ο οποίος τελευταία βρίσκει (έστω και δύσκολα) δίοδο προς τα δίχτυα και του Ιωαννίδη ο οποίος έχει αγωνιστεί ελάχιστα φέτος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στην διάθεση του τους εξής παίκτες: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Παλάσιος, Βιτάλ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Κώτσιρας, Σάρλια Πούγγουρας, Ιωαννίδης, Μακέντα

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή