Παναθηναϊκός βόλεϊ: Στην πρώτη ομάδα ο Σερεμέτης | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Volley League | Παναθηναϊκός βόλεϊ: Στην πρώτη ομάδα ο Σερεμέτης

Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα ενισχυθεί με τον 18χρονο ακραίο Βασίλη Σερεμέτη

Τη συνεργασία του με τον νεαρό Βασίλη Σερεμέτη που πήρε “προαγωγή” για την ομάδα των ανδρών, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 18χρονο ακραίο Βασίλη Σερεμέτη στο τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τη φετινή  ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι αυτή του Βασίλη Σερεμέτη .

Ο 18χρονος αθλητής (1.96μ.) που προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και επιλέχθηκε να βρίσκεται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Παρότι νεαρός σε ηλικία έχει διακριθεί καθώς ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων και με την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων.

Μάλιστα ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2018. Επιπλέον ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τους Έφηβους του Παναθηναϊκού το 2019 και το 2020.

Ο Βασίλης Σερεμέτης φωτογραφήθηκε με τον Ρούλη Αγραπιδάκη και σε δήλωση του στο www.pao1908.com επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και ανεβαίνω στην πρώτη ομάδα. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

PLANET SPORTS