Super League 1

Παναθηναϊκός προπονητής: Τέλος ο Λάζλο Μπόλονι

Παναθηναϊκός προπονητής: Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι «πράσινοι» μετά την οριστική απόφαση για διαζύγιο με τον Ρουμάνο τεχνικό.

10.05.2021 | 22:28

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι όπως τόνισε και στον αέρα του Over FM ο Βασίλης Μοιρώτσος. Ο Ρουμάνος τεχνικός πλήρωσε το… μάρμαρο για την αποτυχημένη χρονιά των «πράσινων» η οποία οριστικοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την οριστικοποίηση της μη συμμετοχής στην Ευρώπη για τέταρτη σερί σεζόν.

Μπορεί αρχικά να υπήρχε η σκέψη να ολοκληρωθούν πρώτα τα play off και στη συνέχεια να υπάρξουν οι όποιες αλλαγές στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο μετά τη νέα κακή εμφάνιση των «πράσινων» αυτό άλλαξε.

Ο Μπόλονι μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφάσισαν από κοινού την πρόωρη λήξη της συνεργασίας τους. Τόσο ο Ρουμάνος όσο και ο άμεσος συνεργάτης του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ αποτελούν λοιπόν παρελθόν και δεν θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη την Τετάρτη.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα κοουτσάρει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη ως υπηρεσιακός, ενώ το ίδιο θα συμβεί την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή