Super League 1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων [vids]

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα βασικά σχήματα των δύο ομάδων για το ντέρμπι που ανοίγει τη 2η αγωνιστική των play off.

04.04.2021 | 14:52

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League. Οι «πράσινοι» υποδέχονται του Θεσσαλονικείς στις 15:00 στη Λεωφόρο σ’ ένα ματς που είτε θα φέρει την ομάδα του Λάλζο Μπόλονι ένα βήμα πιο κοντά στην τετράδα, είτε θα ανεβάσει εκείνη του Πάμπλο Γκαρσία στη δεύτερη θέση – μέχρι τουλάχιστον να δούμε τι θα γίνει στο ματς του Άρη.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί σε διάταξη 4-3-3, με τον Διούδη στο τέρμα, Μολό και Χουανκάρ θα είναι οι ακραίοι μπακ και οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας στα στόπερ. Ρόλο εξαριού θα έχει ο Μαουρίσιο, με τους Νιάς και Αλεξανδρόπουλο σαν εσωτερικούς μέσους. Στα άκρα θα βρίσκονται ο Χατζηγιοβάνης με τον Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα θα βρίσκεται στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη θα αγωνιστεί σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Ροντρίγο – Ίγκνασον – Κρέσπο – Μπάμπα στην άμυνα, τον Σβάμπ με τον Ντούγκλας εσωτερικούς μέσους και τον Ελ Καντουρί να βρίσκεται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα βρίσκεται στο ένα «φτερό» της επίθεσης, με τον Μούργκ να είναι στο άλλο και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή