Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός, αναβολή δίχως προηγούμενο στον 2ο τελικό | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | A1 Γυναικών | Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός, αναβολή δίχως προηγούμενο στον 2ο τελικό

Ο Ολυμπιακός προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ (στην ΚΕΔ δεν έχει ελπίδα, στο μεσοδιάστημα) για να δικαιωθεί, ενώ αναβλήθηκε κι επίσημα ο δεύτερος τελικός της Α1 Γυναικών.

Ο κακός χαμός επικρατεί στην Α1 Γυναικών, ύστερα από την εκτός κάθε λογικής απόφαση της ΚΕΔ να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, ενώ ο δεύτερος τελικός αναβλήθηκε κι επίσημα 3 ώρες πριν την έναρξη του!Η αντίδραση του Ολυμπιακού είναι άμεση στην απόφαση της ΚΕΔ, να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση της ομάδας, αφού προηγηθεί η εκδίκαση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία προδήλως δεν θα ανατρέψει τα δεδομένα, που δημιούργησε ο Κώστας Κορομηλάς, θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και θα έχει δύο δυνατά «όπλα».

Το πρώτο είναι το Φύλλο Αγώνα, στο οποίο αναγράφεται ότι οι διαιτητές εξ αρχής θεώρησαν ότι το καλάθι της Ριντ είναι εκπρόθεσμο. Το δεύτερο είναι το βίντεο του αγώνα στο Youtube, στο οποίο ακούγεται η κόρνα πριν φύγει η μπάλα από τα χέρια της Ριντ. Στο βίντεο μπορεί καθένας να χρονομετρήσει το διάστημα, από τότε που έγινε η επαναφορά, μέχρι τη στιγμή που έφυγε η μπάλα από τα χέρια της παίκτριας του Παναθηναϊκού και θα διαπιστώσει ότι απλά είναι εκπρόθεσμο το καλάθι.

Κατά τα άλλα, οι παίκτριες και τα μέλη του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού είχαν ξεκινήσει να πάνε στο ΣΕΦ, ώστε από εκεί να κατευθυνθούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο τελικό, που ήταν προγραμματισμένος σήμερα στις 14:30. Η απόφαση της ΚΕΔ έγινε γνωστή ενώ είχαν ξεκινήσει οι παίκτριες των «ερυθρολεύκων» και οι διοικούντες τις πήραν τηλέφωνο, ώστε να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Αστεία πράγματα.

Η ενημέρωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προς τις ομάδες ήταν με μία επιστολή έντεκα λέξεων! Ήτοι: «Μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο δεύτερος τελικός αναβάλλεται». Ελληνικό μπάσκετ, επί ημερών Γιώργου Βασιλακόπουλου

PLANET SPORTS