Super League 1

Παναθηναϊκός: Νέο γήπεδο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» [vid]

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού.

25.05.2021 | 11:44

Με αφορμή τις βελτιωτικές εργασίες που πραγματοποιούνται τόσο στη Λεωφόρο όσο και στο «Γεώργιος Καλαφάτης» το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο Youtube ανέβασε ένα βίντεο μικρής διάρκειας από τα έργα.

Συγκεκριμένα στο «Απόστολος Νικολαίδης», το οποίο με το φινάλε του πρωταθλήματος θυμίζει εργοτάξιο, γίνεται ανακατασκευή και ολική ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα το γήπεδο να έχει ήδη σκαφτεί σε βάθος 25 εκατοστών προκειμένου να τοποθετηθεί καινούργιο αποστραγγιστικό σύστημα και να αφαιρεθεί το προβληματικό υπόστρωμα.

Θα τοποθετηθεί άμμος και ακολούθως ένας αρμόδιος γεωπόνος από την Ιταλία θα ξεκινήσει τη σπορά με σκοπό το γήπεδο να είναι έτοιμο σε 45 μέρες. Επιπλέον το Τριφύλλι αγόρασε δεύτερο φωτιστικό σώμα από την Ολλανδία και καινούργιο εξοπλισμό συντήρησης που θα βρίσκεται μόνιμα στη Λεωφόρο.

Σε ότι αφορά το προπονητικό κέντρο, για να βελτιωθεί η καθημερινότητα αλλά και η προπόνηση της ομάδας, το πλαστικό γήπεδο που υπήρχε θα μετατρέπει σε φυσικό, ενώ γίνεται συντήρηση και στα άλλα δύο γήπεδα, καθώς και τοποθέτηση νέου αποστραγγιστικού. Το χορτάρι που τοποθετείται θα είναι παρόμοιο με της Λεωφόρου, προκειμένου να έχει την ίδια αίσθηση και να προσαρμόζονται οι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, στο Κορωπί θα γίνει ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, το ιατρείο και την κουζίνα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή