Super League 1

Παναθηναϊκός: Με 28 παίκτες στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κύπρο στα πλαίσια της προετοιμασίας για το δεύτερο μισό της σεζόν

27.11.2022 | 13:03

Ο Παναθηναϊκός αύριο (28/11) αναχωρεί για την Κύπρο στα πλαίσια της προετοιμασίας για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο θα παίξει 3 προγραμματισμένα φιλικά  με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), στις 4 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Πάφο και στις 7 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων υπάρχουν και παίκτες απο την ομάδα της K19 αλλά και απο τον Παναθηναϊκό Β’.

Αναλυτικά η αποστολή:
Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδης, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Σιδεράς, Συμεωνίδης

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή