Super League 1

Παναθηναϊκός: «Κυνηγάει» ρεκόρ 28 χρόνων

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει ακόμα 2 συνεχόμενες νίκες για να «σπάσει» ρεκόρ

10.10.2022 | 10:06

Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο στις νίκες στο Φετινό πρωτάθλημα. Οι «Πράσινοι» μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα να «σπάσει» ρεκόρ και να πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 1994-1995, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο της ομάδας, ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει τους 9 πρώτους αγώνες και μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι τότε το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού το είχε σταματήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Ηρακλή. Ο Σέρβος προπονητής τότε είχε καταφέρει να πάρει ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-0) μέσα στο Καυτατζόγλειο την 10η αγωνιστική της Super League.

Μετά από 28 ολόκληρα χρόνια, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να μείνει στην ιστορία. Το «τριφύλλι» χρειάζεται ακόμα 2 συνεχόμενες νίκες ώστε να «σπάσει» ρεκόρ και να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός στις επόμενες 2 αγωνιστικές παίζει εκτός έδρας με τη Λαμία ( 16/10) και εντός έδρας με τον Άρη ( 23/10).

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή