Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός – «Κλήρωση Κυπέλλου με φυσική παρουσία»

Ο Παναθηναϊκός ζητάει να γίνει η κλήρωση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με τη φυσική παρουσία των παραγόντων των ομάδων.

26.12.2021 | 20:24

Τα τελευταία δύο χρόνια οι κληρώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν γίνονται με την παρουσία φυσικών προσώπων. Λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον Covid. Βέβαια, τα ευτράπελα δεν έχουν λείψει από όλες αυτές τις διαδικασίες.

Την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τον Παναθηναϊκό που είναι μια από τις ομάδες με επίσημη θέση της να ζητά να γίνει η κλήρωση όπως παλιά. Δηλαδή με την φυσική παρουσία των παραγόντων των ομάδων.

Συγκεκριμένα η «πράσινη θέση» έχει ως εξής:

«Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας η θέση του Παναθηναϊκού, η οποία θα πάρει άμεσα επίσημη μορφή, είναι η διεξαγωγή της να γίνει με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά.

Επί της διαδικασίας, αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Αλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος «αποκλεισμού» και πριβέ κλήρωσης».

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς είναι μια μετωπική σύγκρουση που άνοιξε ο Παναθηναϊκός με την ΕΠΟ. Με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή