Euroleague

Παναθηναϊκός: Δύσκολη μάχη στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:45 εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε για την 8η αγωνιστική της EuroLeague

18.11.2022 | 10:46

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στην Τουρκία (19:45) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη. To «τριφύλλι» βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 2-5, ενώ η ομάδα του Ιτούδη φιγουράρει στην κορυφή με 6 νίκες και μόλις μια ήττα.

Oι Τούρκοι είναι η 4η καλύτερη ομάδα στην επίθεση της διοργάνωσης με 83.4 πόντους ανά ματς, ενώ τέταρτος στα ριμπάουντ είναι ο Παναθηναϊκός με 35 κατά μέσο όρο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως οι παίκτες του έχουν κάνει προπονήσεις όλοι μαζί και στα επόμενα ματς θα δώσουν κάποιες απαντήσεις, ενώ από την πλευρά του, ο Λι νιώθει ότι ο Παναθηναϊκός κινείται στη σωστή κατεύθυνση και έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Ο Ιτούδης σε δηλώσεις του τόνισε πως o Παναθηναϊκός χτίστηκε το Καλοκαίρι για να μπει playoffs και οτι Μπέικον ήρθε για να αλλάξει την ομάδα, ενώ ο Μαχμούτογλου πρόσθεσε πως το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ποιότητα σε κάθε θέση.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή