Παναιτωλικός - Ατρόμητος Δέλλας: «Είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε με χρυσά γράμματα την ιστορία του Παναιτωλικού» [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Παναιτωλικός – Ατρόμητος Δέλλας: «Είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε με χρυσά γράμματα την ιστορία του Παναιτωλικού» [vid]

Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε ειδική αναφορά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει ο Παναιτωλικός στα μπαράζ, για την παραμονή στη Super League.

O Aτρόμητος πήρε τη νίκη με 3-1 μέσα στο Αγρίνιο και ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, ανέφερε πως η ομάδα του οφείλει να είναι έτοιμη για τους αγώνες μπαράζ που ακολουθούνΑναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχει σημασία τι έγινε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και ας προερχόμασταν από νίκες. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και σήμερα, αλλά από δυο αδράνειες της άμυνας μας και σε ισάριθμες τελικές του Ατρομήτου, δεχτήκαμε τα δυο πρώτα γκολ που μας κατέβαλλαν ψυχολογικά.

Ήταν μια κακή βραδιά και ένα κακό αποτέλεσμα. Το αποδεχόμαστε. Δεν έχω ψάξει για δικαιολογίες, αλλά είχαμε πολλά προβλήματα απουσιών στα πλέι άουτ. Έχω πει ξανά, όμως, ότι η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες. Και η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε με χρυσά γράμματα την ιστορία του Παναιτωλικού. Πρώτα θα ηρεμήσουμε και θα συγκεντρωθούμε στα μπαράζ».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

PLANET SPORTS