Super League 1

Παναιτωλικός – Άρης: Για το πρώτο διπλό της χρονιάς

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται απόψε τον Άρη (28/08 19:00) στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

28.08.2022 | 09:41

Έναρξη των σημερινών αναμετρήσεων της Σούπερ Λιγκ 1 από το Αγρίνιο και την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Άρη (19:00 COSMOTE SPORT2).

Ο Παναιτωλικός έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Μπορεί το σκορ στη Θεσσαλονίκη να ήταν «φτωχό» όμως η εικόνα της ομάδας του Αγρινίου δεν ήταν καλή.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να δει βελτιωμένη εικόνα από τους παίκτες του απόψε και να προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς για τον Παναιτωλικό σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι.

Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Δημήτρη Κολοβό.

Ο Άρης από την άλλη προέρχεται από το εντός έδρας 3-0 με τον Λεβαδειακό. Οι «κίτρινοι» δείξανε εξαιρετικό πρόσωπο και θέλουν να επαναλάβουν το ίδιο σήμερα στο Αγρίνιο.

Πλέον η ομάδα του Μπούργος αφοσιώνεται μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά οι στόχοι που έχουν θέσει στον Άρη είναι υψηλή και σήμερα θέλουν να πάρουν το πρώτο διπλό για τη νέα σεζόν.

Ο Αργεντίνος προπονητής δεν υπολογίζει στον τραυματία Οντουμπάτζο, ενώ στην αποστολή είναι ο νεοαποκτηθής Νκουλού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Ανέστης – Αποστολάκης, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης (Χατζηθεοδωρίδης) – Μλάντεν (Βαρόνε), Φλόρες – Ντουάρτε, Ντίας, Νταγκό – Καρέλης

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Ντιοπ – Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Πάλμα – Γκρέι

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή