Premier League

Οζίλ: «Δεν έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Μεσούτ Οζίλ εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στην κατάσταση που εκείνη βρίσκεται

24.12.2020 | 16:15

Η Άρσεναλ διανύει μία από τις χειρότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της, με την ομάδα να βλέπει τον κίνδυνο ακόμα και του υποβιβασμού να έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της Premier League για φέτος και δεν επιλέγεται ούτε καν για το κύπελλο από τον Μικέλ Αρτέτα, σε δηλώσεις του, σχολίασε την εν λόγω κατάσταση.

Ο ίδιος, τόνισε πως η θα ήθελε πολύ να βοηθήσει την ομάδα του, ωστόσο δεν έχει την ευκαιρία, κάτι το οποίο τον στεναχωρεί ιδιαίτερα. Φυσικά, ευχήθηκε να μπορέσουν οι Κανονιέρηδες να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, ακόμα και χωρίς τη βοήθειά του.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους στην ομάδα. Όχι μόνο για μένα. Είναι μια απογοητευτική κατάσταση. Εννοείται πως θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά αυτή τη στιγμή. Όμως, δεν μπορώ να έχω αυτή την ευκαιρία για την ώρα. Οπότε απλώς εύχομαι να βελτιωθεί η ομάδα χωρίς να αγωνίζομαι εγώ».

Ο Βενγκέρ ήταν ένας πραγματικά φανταστικός κόουτς. Επίσης, για μένα ήταν και μια πατρική φιγούρα και ξέρω ότι αυτό ισχύει και για άλλους παίκτες. Πιστεύω ότι ο Βενγκέρ λείπει σε πάρα πολλούς ανθρώπους γύρω από την Άρσεναλ»

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή