Euroleague

Ούνιξ – Θέλει το «μπαμ» με Ο Τζέι Μάγιο

Το «μπαμ» θέλει να κάνει η Ούνιξ, καθώς διερευνά τη δυνατότητα, να αποκτήσει τον άλλοτε NBAer και συμπαίκτη του Γάννη Αντετοκούνμπο, Ο Τζέι Μάγιο.

17.09.2021 | 18:38

Η Ούνικς είναι ξανά ομάδα Euroleague και το επιβεβαιώνει με τις κινήσεις της. Συγκεκριμένα η Ρώσικη ομάδα, αυτή τη φορά θέλει να κάνει το «μπαμ», εντάσσοντας άλλον έναν πρώην NBAer στο ρόστερ της. Την είδηση αποκάλυψε το gazeta.ru.

Έτσι, μετά το Μάριο Χεζόνια, ο στόχος αυτή τη φορά ακούει στο όνομα Ο Τζέι Μάγιο.

Ο εν λόγω παίκτης, είναι 33 ετών, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση «2». Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα των Liaoning Leopards στην Κινεζική Λίγκα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο Μάγιο, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους Μπακς. Ακόμα έχει αγωνιστεί σε Ντάλας Μάβερικς και Μέμφις Γκρίσλις.

Ωστόσο, ο Αμερικανός άσος δεν έφυγε με καλό τρόπο από το NBA, Το 2016, του επεβλήθη η ποινή του διετούς αποκλεισμού, καθώς είχε παραβιάσει τον κανονισμό περί απαγορευμένων ναρκωτικών ουσιών.

Ο Μάγιο έχει καταγράψει 547 συμμετοχές στο NBA. Σε αυτά ματς έχει 13,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσον όρο.

Μπορεί η καριέρα του να είναι σε πτώση, ωστόσο, αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφεί θα αποτελεί ακόμα ένα «μπαμ» των Ρώσων. Τέλος, η Ούνιξ μέλλεται να είναι η πρώτη του ομάδα στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή