Διεθνή

Ούνικς Καζάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 77-85: Ο Ιτούδης κέρδισε τον Πρίφτη

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το προβάδισμα στον «εμφύλιο» τελικό της VTB League. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έδειξε τα δόντια της από τον πρώτο αγώνα της σειράς επικρατώντας της Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη, στο Καζάν με 85-77.

05.06.2021 | 22:06

Με το… δεξί μπήκε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην VTB League η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία μπήκε φουριόζα στη σειρά των τελικών της διοργάνωσης, κερδίζοντας με άνεση την Ούνικς Καζάν, εκτός έδρας, με 85-77, κάνοντας το «break».

Η «ομάδα του στρατού» ανέβασε την απόδοσή της από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, ξεχνώντας να πατήσει «φρένο». Έτσι, άνοιξε το… σκορ στους τελικούς και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Από τους «κόκκινους» ξεχώρισε ο Κλάιμπερν, ο οποίος έφτασε ένα βήμα από το double-double, σημειώνοντας 19 πόντους, ενώ μάζεψε και οκτώ «σκουπίδια». Από κοντά, ακολούθησαν οι Ούκχοφ με 17 και ο Ίφε Λούντμπεργ με 16 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη μεριά η Ούνικς είχε σε καλή μέρα τον Τζον Χόλαντ, ο οποίος κι αυτός έφτασε ένα βήμα από το double-double, τελειώνοντας το παιχνίδι με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ άλλους 15 επίσης έβαλε και ο Τζόν Μπράουν, αλλά εκείνος μάζεψε 5 ριμπάουντ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή