Ligue 1

Όσο ζει ελπίζει για κορυφή η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 2-0 της Ναντ μέσα στο «Λα Μπουζουάρ» και μείωσε την διαφορά στους δυο βαθμούς από την Παρί Σεν Ζερμέν.

01.02.2023 | 22:18

Σημαντική νικη πέτυχε η Μαρσέιγ με 2-0 επί της Ναντ στο «Λα Μπουζουάρ» και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν στους δυο βαθμούς. Ο Ζόαο Βίκτορ με αυτογκόλ στο 57′ άνοιξε το σκορ για τους «Μασσαλούς» οι οποίοι σφράγισαν την νίκη με τον Ουναχί στο 90′.

Η Αζαξιό επικράτησε εκτός έδρας της ουραγού Ανζέρ με 2-1 με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 13′ με τον Σιμά με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 65′ με τον Σουμανό. Η Ανζέρ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντουμπιά στο 78′ με απευθείας κόκκινη κάρτα και στο 93′ η Αζαξιό πήρε την νίκη με τον Ελ Ιντρίσι στο 93′.

Στο «Μετροπόλ» η Λιλ με την Κλερμόν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα ενώ ευρείες νίκες πέτυχαν οι Τουλούζ επί της Τρουά με 4-1 και η Ρεμς επί της Λοριάν με 4-2.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή