Super League 1

Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Στηρίξτε τον Γκαρσία»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ξεκάθαρη την απογοήτευσή τους για τα αποτελέσματα της ομάδας τους, ωστόσο έστειλαν μήνυμα στήριξης προς τον Πάμπλο Γκαρσία

09.01.2021 | 14:27

Ο ΠΑΟΚ διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, με την ομάδα να μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της και να δείχνει να μένει εκτός μάχης τίτλου. Φυσικά, η δυσαρέσκεια των οπαδών του είναι έντονη, με τους ίδιους να… επισκέπτονται την Τούμπα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Δικεφάλου, ενόψει του παιχνιδιού με τον Βόλο (10/1, 15.00).

Οι περίπου 80 οπαδοί της ομάδας, εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την απόδοση και τα αποτέλεσματα της ομάδας, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε να δέχεται και εκείνος δριμύα κριτική. Παρ’όλα αυτά, η εν λόγω μερίδα οπαδών, πέρα από τα παράπονά της, εξέφρασε και την στήριξή της στο πρόσωπο του προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως ο Ουρουγουανός θα πρέπει οπωσδήποτε να στηριχθεί από την ομάδα, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, υπήρξαν και μερικές εντάσεις με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, η οποία όμως έληξε χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Βέβαια, αυτό που γίνεται σαφές στην ομάδα, είναι η απογοήτευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σίγουρα περίμεναν κάτι καλύτερο από την ομάδα τους τη φετινή σεζόν.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή