Διεθνή

Ομόνοια – ΑΕΚ Λάρνακας 1-0: Νίκη και βήμα τίτλου [pics]

Ομόνοια - ΑΕΚ Λάρνακας: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου με την υπογραφή του Μαρίνου Τζιώνη.

18.03.2021 | 21:33

Μπορεί η ΑΕΚ Λάρνακας να ήταν καλύτερη, το γκολ όμως του Τζιωνή στο 70ο λεπτό, έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Ομόνοια- 20ό σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα – που υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο «ΓΣΠ» για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Κύπρου. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου καθώς βρίσκονται στο +7 από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Λάρνακας ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση και είχε ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Είχε δύο δοκάρια (Τρισκόφσκι και Τάντι), ενώ σε εξαιρετική μέρα ήταν ο Φαμπιάνο, ο οποίος επενέβη καθοριστικά σε τρεις περιπτώσεις. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαρίνος Τζιωνής με υπέροχο τελείωμα με το αριστερό στο 70ό λεπτό.

Η Ομόνοια τρέχει σερί 20 ματς στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Είναι πρωτοπόρος και βρίσκεται στο +7 με ματς περισσότερο από τις δύο ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ και Απόλλωνα.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Λοΐζου (65′ Τζιωνής), Τιάγκο (82′ Λανγκ), Ασάντε (65′ Παπουλής), Τσέποβιτς (82′ Κακουλλής).

ΑΕΚ ΛΑΝΑΡΚΑΣ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Τάντι, Αντωνιάδης, Γκονθάλεθ, Ιωάννου (75′ Σούτερντεν), Σπιρόφσκι (75′ Τολεμές), Χέιτλι, Σπόλιαριτς (78′ Χάουγκεν), Ακοράν (78′ Ναράνχο), Μακρής (78′ Γκαρσία), Τρισκόφσκι.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή