Euroleague

Ολυμπιακός Ζαν Σαρλ: Νοκ άουτ και με Μακάμπι

Χωρίς τον Λιβιό Ζαν Σαρλ θα κληθεί να αγωνιστεί και κόντρα στην Μακάμπι ο Ολυμπιακός, με τον Γάλλο να δίνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

18.11.2021 | 19:24

Ολυμπιακός Ζαν Σαρλ. Με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να παραμένει στα «πιτς» θα κληθεί να αντιμετωπίσει και την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός. Ο Γάλλος φόργουορντ – σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί, και τέθηκε νοκ άουτ από την κρίσιμη αυριανή (19/11) αναμέτρηση.

Έτσι, στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί όπως και στην αναμέτρηση με την Εφές, ο νεοαποκτηθείς Κουίνσι Έισι. Φυσικά, είναι άγνωστο αν ο Αμερικανός θα πάρει λεπτά συμμετοχής, ή αν απλά θα συμπληρώσει την δωδεκάδα όπως στην Πόλη.

Παράλληλα, αναφορικά με τον Ζαν Σαρλ, ο Γάλλος θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η συμμετοχή του ή όχι στο ντέρμπι των «αιωνίων» θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Η συμβολή του Γάλλου στο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι αρκετά σημαντική τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στην Basket League. Συγκεκριμένα, ο Ζαν Σαρλ μετράει 9.1 πόντους και 3.7 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ στο Πρωτάθλημα έχει 6 πόντους και 4 ριμπάουντ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή