ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Χάποελ Χολόν 88-77: Έβαλε τα «μεγάλα» σουτ και πήρε την νίκη!

Η Χάποελ Χολόν πήγε να γυρίσει στο τέλος το παιχνίδι κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και πήρε το παιχνίδι.

23.09.2022 | 22:31

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι και έχοντας καλή αμυντική λειτουργεία, αλλά και με τον Τόμας Γουόκαπ στην αιχμή της επιθετικής λειτουργείας προηγήθηκαν με 11 πόντους. Η Πειραϊκή ομάδα διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το 12ο λεπτό με το σκορ να είναι στο 25-14. Στην συνέχεια τα πολλά άστοχα περιφερειακά σουτ και τα λάθη τα οποία έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν την ευκαιρία στην Χολόν να μειώσει σιγά σιγά την διαφορά και να ισοφαρίσει 36-36.

Στην 3η περίοδο, ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα (48-40). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετά αμυντικά κενά, αλλά κατάφεραν να χτίσουν μία διαφορά στο 30’ 65-59. Παρόλα αυτά οι Ισραηλινοί μείωσαν ξανά την διαφορά και πέρασαν μπροστά με ένα σερί 8-0 (65-67). Τα πάντα όμως άλλαξαν όταν μπήκε ο Μουσταφά Φαλ.

Ο Γάλλος σέντερ κυριάρχησε κάτω από το καλάθι και έτσι οι Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ έβαλαν τα δύσκολα σουτ από την περιφέρεια, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +10. Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να κλέψουν το παιχνίδι με σουτ τριών πόντων, όμως ο Σάσα Βεζένκοφ έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό και πήρε την νίκη.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή