Europa League

Ολυμπιακός: Το γκολ σε περιγραφή Βερβελέ

Ολυμπιακός: Το γκολ σε περιγραφή Βερβελέ. Έτσι μετέδωσε ο OVER FM 104,9 το «χρυσό» γκολ του Βραζιλιάνου στο φινάλε του ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

26.11.2021 | 11:57

Η αγωνία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Ολυμπιακός: Το γκολ σε περιγραφή Βερβελέ

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο σκοράρει, ο Βερβελές σολάρει

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν το γκολ, την ώρα που -εκείνη τη στιγμή- η Άντβερπ προηγείται της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Ο Ρέαμπτσιουκ κάνει τη σέντρα, ο Τικίνιο τη στέλνει στα δίχτυα. Ολυμπιακός: Το γκολ σε περιγραφή Βερβελέ.

Μια ακόμα μετάδοση του OVER FM 104,9 που ήταν συναρπαστική. Στο φινάλε, ο Διονύσης Βεβερλές που έχει περιγράψει όλα τα γκολ των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη -και όχι μόνο- σόλαρε και πάλι. Και πώς να μην συμβεί αυτό! «Τρελάθηκε» στη μετάδοση με το «χρυσό» γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού. Στο 90ό λεπτό ήρθε.

Ολυμπιακός: «Ταξιδεύει στη συνέχεια…»

Ήταν ένα γκολ που έδωσε στον Ολυμπιακό μια ακόμα πρόκριση σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκών κυπέλλων. Η δέκατη τα τελευταία 11 χρόνια.

Η φράση του «Το έβαλε και ταξιδεύει στη συνέχεια…» είναι όλα τα… λεφτά! Ακούστε πώς περιέγραψε ο Διονύσης Βερβελές το «χρυσό» γκολ του Τικίνιο στο ματς του Ολυμπιακού με τη  Φενέρμπαχτσε για τον OVER FM 104,9.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή