Super League 1

Ολυμπιακός: Στη Λισαβόνα ο Βινάγκρε

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε γυρίζει στην πατρίδα του, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς οι Πορτογάλοι συμφώνησαν με τους "Λύκους" για τη μετακίνηση του νεαρού αριστερού οπισθοφύλακα.

07.07.2021 | 23:01

Ένας πρόσφατος γνώριμος στα Ελληνικά γήπεδα υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς ο Πορτογαλικός σύλλογος πλήρωσε στη Γουλβς περίπου 9 εκατομμύρια λίρες και αγόρασε τα δικαιώματα του Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο νεαρός αριστερός μπακ δεν έπεισε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά με τη Φαμαλικάο που αγωνίζεται επίσης στην Πορτογαλική λίγκα, είχε 20 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Ο νεαρός Πορτογάλος έχει αναμφισβήτητα μεγάλο ταλέντο, ωστόσο στο λιμάνι δεν “κόλλησε” κι έτσι μέσα σε έξι μήνες επέστρεψε στη Γούλβς, όπου ανήκε. Η μεταγραφή του Βινάγκρε στην Ελλάδα προκάλεσε θόρυβο και απέδειξε το ανεβασμένο πρεστίζ των Ερυθρολεύκων στα ευρωπαϊκά μεταγραφικά δρώμενα , αλλά στη συνέχεια υπήρξαν αρκετά προβλήματα. Με την επιστροφή του στην Αγγλία, η Γουλβς τον παραχώρησε δανεικό στη Φαμαλικάο, όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και μάλιστα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δίνει τώρα στη Γουλβς 8.6 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό της.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή