Super League 1

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Στο διαιτητικό για την επιλογή Φιλιππούση ως εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν δεν είναι νόμιμες.

09.04.2021 | 19:40

Σάρκα και οστά πήρε η αντίδραση του Ολυμπιακού στην παρανομία της ΕΠΟ. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας κατά της παράνομης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, για την πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ.

Η παρανομία που υποστηρίζει η πλευρά του Ολυμπιακού, έχει να κάνει στο γεγονός ότι η πρόταση για τον επόμενο εκτελεστικό γραμματέα μπορεί να γίνει μόνο από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θέλησε να μετάσχει στη διαδικασία και έτσι ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου, έκανε την πρόταση, με 11 Συμβούλους να ψηφίζουν υπέρ στον διορισμό στη συγκεκριμένη θέση του πρώτην διευθυντή επικοινωνίας της ΕΠΟ.

Επίσης, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης αλλά και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία . Αντίθετα λευκό είχαν ψηφίσει οι Μάκης Γκαγκάτσης και Αλέξης Αλεξίου, εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή