Super League 1

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Οριστική η απόφαση για χειρουργείο στον Μπα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

07.05.2021 | 10:50

Όλα δείχνουν ότι ο Ουσεϊνού Μπα δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Η αρχική σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν να ξεκινήσει να πάει συντηρητικά αρχικά προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να κάνει στη συνέχεια το χειρουργείο.

Όμως όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» στον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη η απόφαση να γίνει άμεσα το χειρουργείο προκειμένου να ξεμπερδέψει μια και καλή από το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Έτσι ο 25χρονος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Σίγουρα μετά το τέλος της επέμβασης θα αποσαφινιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Τη φετινή χρονιά ο Μπα είχε 31 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού πετυχαίνοντας και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή