Super League 1

Ολυμπιακός – Ούφα 1-1: Ισοπαλία με θετικά και αρνητικά [vid]

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 στο φιλικό προετοιμασίας του με την ρωσική Ούφα, σε μια αναμέτρηση που έχει και θετικά και αρνητικά για τους Πειραιώτες.

02.07.2021 | 20:49

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί Αυστριακού εδάφους κόντρα στην ρωσική Ούφα, σε μια αναμέτρηση που και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος. Στα θετικά για τους Πειραιώτες η ταχύτητα και η αμεσότητα με την οποία κινήθηκε η μπάλα στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ προβλημάτισε η αδράνεια στην άμυνα στο γκολ των Ρώσων.

Η ρωσική ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 21ο λεπτό. Μετά από πολύ όμορφη συνεργασία αλλά και αδράνεια της άμυνας των Ερυθρολεύκων, ο Σαπλίνοφ βρέθηκε μόνος του με την εστία και δεν έχασε την ευκαιρία γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός πίεσε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα 18 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38′. Μετά από βολέ του τερματοφύλακα των Ρώσων οι Πειραιώτες έκλεψαν την μπάλα στο χώρο του κέντρου και κατάφεραν σε χρόνο dt να φτάσουν στην ισοφάριση.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκοβιτς πήρε την κεφαλιά μετά το βολέ και την έστειλε κατευθείαν μπροστά αριστερά στον Τσούμιτς. Αυτός χωρίς να το σκεφτεί βρήκε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή τον Ελ Αραμπί ο οποίος κατευθείαν έδωσε για τον Μασούρα στα δεξιά, με τον τελευταίο να νικάει τον αντίπαλο πορτιέρο με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές και δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος (72’ Καλογερόπουλος), Πέπε (46’ Σίλβα), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς (61’ Βρουσάι), Ελ Αραμπί

Ούφα (Αλεξέι Στουκάλοφ): Μπελένοφ, Αλίεφ, Ζουράβλεφ, Γιόκιτς, Μίλετιτς, Πίλεφ, Σαπλίνοφ, Ιβάνοφ, Μρίζλιακ, Καμίλοφ, Μπάουερ.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή