Super League 1

Ολυμπιακός: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα υπογράψει την επόμενη εβδομάδα

Ο Ολυμπιακός είναι αισιόδοξος ότι στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας θα κλείσει και η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

24.06.2022 | 23:04

Το ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την συγκεκριμένη μεταγραφή εδώ και αρκετό καιρό είναι και αυτό γνωστό. Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι το πότε θα κλείσει η συμφωνία.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει μια αισιοδοξία ότι η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα κλείσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδες. Το μόνο που μένει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να περιμένει να περάσει το Σαββατοκύριακο, καθώς μέχρι το Σάββατο η Φούλαμ έχει το δικαίωμα να  ματσάρει την προσφορά των «ερυθρολεύκων». Θυμίζουμε πως ο Άρης έχει μια δέσμευση με την Φούλαμ, η οποία έχει το δικαίωμα επαναγοράς του.

Όπως και να έχει ο Αφρικανός επιθετικός παραμένει να είναι το Νο.1 στην λίστα του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο Σίμε Βρσάλικο. Θυμίζουμε πως ο Κροάτης δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και το μόνο που μένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για τα τυπικά.

Ο Κροάτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ενώ στην συνέχεια θα ανακοινωθεί.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή