Super League 1

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση εξτρέμ [vid]

Ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση για την θέση του εξτρέμ τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ρις Νέλσον.

03.04.2021 | 09:13

Σύμφωνα με το «Sportime» τα δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του εξτρέμ είναι αυτά του Γκάρι Ροντρίγκες και του Ρις Νέλσον. 

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ξανά κινήσεις στην μεταγραφική αγορά για εξτρέμ με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι στην λίστα, ενώ υπάρχει και ο Ρις Νέλσον.

Οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον 21χρονο εξτρέμ της Άρσεναλ, είναι όμως μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση καθώς, ο νεαρός άσος δεν βλέπει με καλό μάτι την έλευση στην Ελλάδα. Θέλει να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι διεθνείς με τις μικρές Εθνικές της Αγγλίας.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της δεν θέλει να τον χάσει. Θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο και στη συνέχεια να τον δώσει δανεικό.

Από την άλλη πλευρά ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει επανέλθει στο προσκήνιο. Ο 30χρονος εξτρέμ, δεν έχει πρόβλημα να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Αλλά επίσης είναι μια δύσκολη περίπτωση. Αιτία είναι τα οικονομικά δεδομένα, που είναι υψηλά. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ρωτήσει και τις δύο πλευρές και η ανταπόκριση ήταν θετική.

 

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή