Super League 1

Ολυμπιακός – Με Ελ Αραμπί και Αγκιμπού στην 11άδα κόντρα στον Άρη

Σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας θα προχωρήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη, για την 13η αγωνιστική της Super League.

11.12.2021 | 14:11

Αλλαγές στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, ετοιμάζει ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς.

Ειδικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με τους Αγκιμπού Καμαρά και Ελ Αραμπί στην ενδεκάδα. Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Μαροκινός φορ, όσο και ο Αγκιμπού αγωνίστηκαν ως αλλαγές κόντρα στην Αντβέρπ. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται και η επιστροφή του Γκάρι Ροντρίγκες στο βασικό σχήμα. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Europa League και, έτσι, η επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα είναι πολύ πιθανή. Επιπλέον, πολλές πιθανότητες να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα διατηρεί ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος δείχνει σταδιακά να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να προτιμηθεί και η λύση του Γιώργου Μασούρα.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Κουντέ, δίπλα στον «σίγουρο» Εμβιλά. Παράλληλα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι το φαβορί για να συμπληρώσει τους δύο προαναφερθέντες στο χώρο του κέντρου. Στην άμυνα, ο Θανάσης Ανδρούτσος συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να είναι βασικός στο δεξί άκρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως, έχει αποδείξει πως δύσκολα κάνει αλλαγές στην αμυντική γραμμή, η οποία θα αποτελείται, εκτός απροόπτου από τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μαρτίνς είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Αντβέρπ. Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με σκορ 1-0 στην αναμέτρηση που έκλεισε τη φάση των ομίλων του Europa League. Επίσης, βασικός λόγος στην απόφασή του να προχωρήσει σε αλλαγές, είναι η κόπωση που παρουσιάζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η αναμέτρηση των Πρωταθλητών Ελλάδας με τον Άρη είναι προγραμματισμένη για αύριο, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 19:30.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή