Πόλο

Ολυμπιακός – Για το back to back οι ερυθρόλευκες του Αλεξάνταρ Τσίριτς

Το πρώτο σπριντ για το Final 4 της Euroleague στο πόλο γυναικών γίνεται σήμερα στο Παπαστράτειο, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Ούιπεστ

02.04.2022 | 12:58

Τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς ρίχνονται σήμερα στη «μάχη» για τα ημιτελικά του Final 4 της Euroleague στο πόλο γυναικών, το οποίο διοργανώνεται στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στον Πειραιά. Απέναντί τους η ουγγρική Ούιπεστ. Επιθυμία όλων να γίνει το back to back για αυτή τη φοβερή ομάδα του Ολυμπιακού. Το ματς ξεκινά στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ONE Channel.

Οι «ερυθρόλευκες», διεκδικούν το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του τμήματος και ταυτόχρονα το δεύτερο συνεχόμενο.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Πλέον, ήρθε η στιγμή που μετράνε τις ώρες (ελάχιστες) για να βουτήξουν στην πισίνα.

Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση στον τελικό, θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 τον νικητή του άλλου ζευγαριού που είναι το Σαμπαντέλ-Πάντοβα.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τις αναμετρήσεις, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το «Πέτρος Καπαγέρωφ». Εφόσον φυσικά διαθέτουν την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή