Super League 1

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης – Για το 6Χ6 οι «ερυθρόλευκοι», για τα play off οι Αρκάδες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε εξ αναβολής αγώνα για την 17η αγωνιστική της Superleague.

02.03.2022 | 11:00

Την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα θα αναζητήσουν οι «ερυθρόλευκοι», στην εξ αναβολή αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα, αλλά και να κρατήσουν ή να μεγαλώσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Για το σερί οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ (2-0) και είδε την ψαλίδα από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, να ανοίγει στους +13 βαθμούς. Σε συνδυασμό, με το αποψινό ντέρμπι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την ΑΕΚ. Θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα και να μπει στα play off, με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει την 100η νίκη του στη Super League με τους «ερυθρόλευκους», όπου εξακολουθεί να είναι αήττητος εδώ και 30 αγώνες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού. Έτσι, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ και Καρμπόβνικ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί

«Κυνηγώντας» την υπέρβαση οι Αρκάδες

Από την άλλη, ο Αστέρας θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην 6άδα και κατ’ επέκταση στα play offs. Άλλωστε, η είσοδος των Αρκάδων στα play offs κρίνεται σε δυο δύσκολα παιχνίδια με αποτέλεσμα να καίγονται για «βαθμούς». Συγκεκριμένα, μετά την ήττα με 2-0 από τον Άρη στην Τρίπολη, χρειάζονται έστω δυο ισοπαλίες ή μια νίκη στους αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ για να μπουν στην εξάδα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπαράλες, Γκαρθία, Πίτσου. Επίσης, στη διάθεση του δεν θα είναι και ο Φεντερίκο Άλβαρες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα, στην αποστολή θα βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Καστάνιο, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή