Κύπελλο Ελλάδας

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ρεβάνς με κίνητρο ανατροπής και φαβορί

Ο Ολυμπιακός σήμερα (1/3) στις 20:00 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

01.03.2023 | 10:20

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 20:00 την ΑΕΚ, με κίνητρο την ανατροπή, για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος αγώνας στην «OPAP ARENA» είχε λήξει 3-0 και έτσι η ΑΕΚ θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός σήμερα, δεν έχει περιθώρια λάθους και πρέπει να πιστέψει στην ανατροπή αν θέλει να περάσει στον τελικό. Προέρχεται απο ισοπαλία (0-0) στο πρωτάθλημα απο τον Παναθηναϊκό και κόντρα στην ΑΕΚ καλείται να βρει ψυχολογία ώστε να κάνει την ανατροπή. Στα αγωνιστικά, εκτός έμειναν οι Χάμες και Εμβιλά λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Σισέ, ο Ρέτσος και ο Γκάρι Ροντρίγκες τέθηκαν εκτός αποστολής.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την ψυχολογία στα ύψη, έχοντας το πλεονέκτημα των τριών γκολ, ενώ προέρχεται και απο μια εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-0) και σήμερα το έργο της -θεωρητικά πάντα- είναι κυρίως τυπικό. Στα αγωνιστικά, ο πρωταγωνιστής του πρώτου παιχνιδού, Λιβάι Γκαρσία, θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός έμειναν και οι Μοχαμάντι, Φερνάντες, Μαχαίρας και Φαν Βέερτ.

Διαιτητής: Αγιλιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)
Βοηθοί: Ζεινάλ Ζεινάλοφ, Ακίφ Αμιράλ (Αζερμπαϊτζάν)
4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος

VAR: Ελτσίν Μασίγιεφ, Κωνσταντίνος Ψαρρής

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή