Premier League

Ολοκληρωτική εμφάνιση από την Σίτι, νίκησε 4-0 την Μπόρνμουθ

Η Μάντσεστερ Σίτι με μία καθηλωτική εμφάνιση επιβλήθηκε 4-0 της νεοφώτιστης Μπόρνμουθ στο Έτιχαντ και έχει το απόλυτο των νικών στην Premier League.

13.08.2022 | 19:12

«Φωτιές» πέταγε η Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ, όπου επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της Μπόρνμουθ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με φοβερό ποδόσφαιρο πέτυχε απ΄’΄’ο τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο. Με τον τρόπο αυτό έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επειδή ήξερε πως οι φιλοξενούμενοι θα είναι οχυρωμένοι πίσω από την μπάλα, πράγματι αυτό έγινε, άλλαξε τακτική, κάτι που έκανε τον Χάαλαντ πιο νωχελικό. Ο Νορβηγός δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και τέλειωσε το ματς με συνολικά δύο πάσες και μία τελική. Όμως Χάαλαντ είναι αυτός και στις δύο πάσες η μία ήταν ασίστ. Μετά από ωραία συνεργασία ο νεαρός παικταράς γύρισε τον αντίπαλο του, πάσαρε στον Γκουντογκάν και εκείνος τελείωσε την φάση για τον 1-0 των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα ανέλαβσε δράση ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος άσος πέτυχε το γκολ της ημέρας, αφού συνέκλινε από τα δεξιά προς την μεγάλη περιοχή και μετά από προσποιήσεις, έβαλε την μπάλα στα δίχτυα με εξωτερικό πλασέ για το 2-0. Όλα αυτά έγιναν στο 31ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα ο KDB σέρβιρε στον Φόντεν και εκείνος χωρίς κανένα πρόβλημα νίκησε τον τερματοφύλακα των «κερασιών» για το 3-0 πριν το ημίχρονο.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 79′ από την έξυπνη μπαλιά του Κανσέλο με δύναμη που κόντραρε στον Λέρμα. Με τον τρόπο αυτό η Σίτι πήρε το εύτερο τρίποντο σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος και πάει τώρρα για το «διπλό» στο «St. James’ Park» της Νιούκαστλ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ (82′ Λιούις), Ντίας (65′ Στόουνς), Ακέ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν (65′ Σίλβα), Μαχρέζ, Φόντεν (46′ Γκρίλις), Χάαλαντ (74′ Άλβαρες)

Μπόρνμουθ (Σκοτ Πάρκερ): Τρέιβερς, Λέρμα, Μέφαμ, Κέλι, Σμιθ, Πίρσον, Κουκ (64′ Μπίλινγκ), Στέισι, Τάβερνιερ (80′ Σενέσι), Κρίστι (64′ Στάνισλας), Μουρ (90′ Λόου)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή