Super League 1

Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν τον Σκάρπα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ είναι έτοιμος να συμφωνήσει με την Παλμέιρας για την μετακίνηση του Γκουστάβο Σκάρπα.

06.07.2022 | 20:41

Είναι γνωστό πως τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Βραζιλία πλησιάζει όλο ένα και περισσότερο στο λιμάνι.

Η περίπτωση του Σκάρπα βέβαια είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο ποδοσφαιριστής είναι πρωταγωνιστής στην φετινή πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η χρηματιστηριακή του αξία είναι επίσης πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα πάντα με αυτά που αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί την πρόταση που του έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι». Όταν σφραγίσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ο Ολυμπιακός θα κάνει μια προσπάθεια να τον κάνει κάτοικο Πειραιά από αυτό το καλοκαίρι. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει ως τον Ιανουάριο, όπου και μένει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής.

Τέλος δεν πρέπει να παραλείψουμε πως ότι η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται επίσης για τον ποδοσφαιριστή, με τον Ολυμπιακό όμως να είναι το φαβορί για την υπόθεση αυτή.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή