Media

Οι νικητές του διαγωνισμού του OVER FM

Δείτε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του OVER FM που κέρδισαν τα «ερυθρόλευκα» δώρα.

21.10.2020 | 20:00

Το απόγευμα της Τετάρτης, στην εκπομπή Overage με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη παρουσία του Γιάννη Σταυρόπουλου, έγινε η κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό του OVER FM 104,9, για τη συμπλήρωση 30 ετών του Renault Clio.

Οι τρεις νικητές αναδείχθηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη της φετινής συμμετοχής του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

Τους νικητές ανέδειξαν ο Γιάννης Κακούρης (μάνατζερ της Skoda), o Νίκος Διαμαντής (αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ιαπωνικού λιπαντικών ENEOS) και ο Χρήστος Σκιρδής (διευθυντής Επικοινωνίας Renault – χορηγός του Ολυμπιακού), οι οποίοι επέλεξαν ο καθένας έναν από τους τρεις νικητές ανάμεσα στους 601 μοναδικούς συμμετέχοντες.

Οι προαναφερθέντες, λοιπόν, δώρισαν τις δύο φανέλες του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά και Κώστα Φορτούνη, αλλά και το επετειακό t-shirt Renault Clio με τις υπογραφές των Γιάν Εμβιλά, Ραφίνια και Αχμέντ Χασάν.

Τις δύο φανέλες του Ολυμπιακού κέρδισαν οι:

Δημήτρης Κάζος

Θεόδωρος Γεωργοτάς

Το επετειακό t-shirt Renault Clio κέρδισε ο:

Ιωάννης Κοζύρης

Οι νικητές θα ενημερωθούν με μηνύματα και θα περάσουν από τα γραφεία του OVER FM 104,9 για να παραλάβουν τα ερυθρόλευκα, συλλεκτικά δώρα τους.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή