Super League 1

Οφρυδόπουλος – «Απόλυτα δικαιολογημένες οι αργοπορίες του Άμραμπατ»

Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΚ, Οφρυδόπουλος μίλησε για τις αργοπορίες του Άμραμπατ από τις προπονήσεις, τονίζοντας πως είναι δικαιολογημένες.

29.04.2022 | 19:52

Στηρίζει Άμραμπατ ο Οφρυδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο τεχνικός της ΑΕΚ, στάθηκε στις καθυστερημένες αφίξεις του Μαροκινού στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 48χρονος υπηρεσιακός προπονητής των κιτρινόμαυρων ξεκαθάρισε πως ο 35χρονος μεσοεπιθετικός είναι απόλυτα δικαιολογημένος.

Μιας και έχει ζητήσει άδεια προκειμένου να του επιτρέπεται να έρχεται με κάποια αργοπορία στα Σπάτα λόγω του ότι τηρεί το ραμαζάνι.

Αναλυτικά:

«Χαίρομαι γι’ αυτή την ερώτηση γιατί θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όταν λέμε για κάποιους παίκτες αρνητικά πράγματα θα πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια 100%.

Ο Νόρντιν ήταν απόλυτα δικαιολογημένος. Οι μουσουλμάνοι διανύουν την περίοδο του ραμαζανίου. Έχει ζητήσει άδεια για να έρχεται καθυστερημένα γιατί κοιμάται και τρέφεται διαφορετικές ώρες, οπότε ο Νόρντιν ήταν δικαιολογημένος στις αργοπορίες του, αυτές που μπορεί να τονίστηκαν με κάποιο τρόπο από δημοσιογράφους ή από το κοινό. Ο Άμραμπατ είναι επαγγελματίας και όλοι δείχνουμε σεβασμό στην ανεξιθρησκεία.

Εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις του ραμαζανίου γι’ αυτό και αργούσε».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή