Conference League

Ο Στιλ θυμήθηκε όταν η Λεωφόρος τον είχε συγκινήσει

Ο Λουκ Στιλ σε απάντηση κάτω από ένα ποστ του Χόρντουρ Μάγκνουσον, θυμήθηκε μια στιγμή στο γήπεδο της Λεωφόρου που τον έκανε να δακρύσει.

12.08.2022 | 12:12

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σλάβια Πράγας και με την ισοπαλία με 1-1 στο «Απόστολος Νικολαίδης», σε συνδυασμό με το 2-0 της Τσεχίας αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa Conference League. Όμως παρόλα αυτά οι «πράσινοι» το πάλεψαν μέχρι τέλους και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει ο κόσμος. Έτσι και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον με μια δημοσίευση του στο instagram ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και ανέφερε ότι είναι περήφανος για την ομάδα. Ο άλλοτε παίκτης του «τριφυλλιού» και πρώην συμπαίκτης του Ισλανδού στην Μπρίστολ Σίτι Λουκ Στιλ, του απάντησε με ένα σχόλιο που αναφέρει πως θυμήθηκε μια στιγμή που η λεωφόρος τον συγκίνησε.

Τα λόγια του Λουκ Στιλ:

«Δύο φορές έχω κλάψει στον αγωνιστικό χώρο. Μία στο Γουέμπλεϊ στην ήττα στα ημιτελικά στο Κύπελλο Αγγλίας. Η δεύτερη φορά σε παιχνίδι που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη. Οι οπαδοί μας ήταν σιωπηλοί για 89 λεπτά… Αλλά τότε άρχισε να χτυπά το τύμπανο και ΟΛΟΙ άρχισαν να τραγουδούν το τραγούδι μας. Ανατρίχιασα σε όλο μου το σώμα, ποτέ ξανά δεν έχω νιώσει τόσο υπερήφανος στη ζωή μου που παίζω σε μία ομάδα. Το… μάθημα «του να είσαι απογοητευμένος για μια στιγμή αλλά θα σηκωθούμε ξανά αύριο».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή