Ο Μπέος συναντήθηκε με τον Κλάτενμπεργκ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Ο Μπέος συναντήθηκε με τον Κλάτενμπεργκ

Σε καλό κλίμα η συνάντησή τους.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.Ο Αχιλλέας Μπέος σήμερα το πρωί είχε συνάντηση με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπου και συζήτησαν διάφορα θέματα σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησίας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και ο επικεφαλής της ΚΕΔ τα είπαν σε καλό κλίμα στα γραφεία της ΕΠΟ, με τον Μπέο να τονίζει μετά το τέλος της συνάντησης πως ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και πως η ελληνική διαιτησία θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Βόλο:

«Με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέας Μπέος. Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν απόψεις τόσο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και την Ελληνική διαιτησία. Ο κ. Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαιτέρως εποικοδομητική και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Ελληνική Διαιτησίας με τον κ. Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης».

PLANET SPORTS