Διεθνή

Ο Ιτούδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

05.06.2022 | 17:43

Μετά την ολοκλήρωση των τελικών της VTB League, όπου και γνώρισε την ήττα από την Ζενίτ Πετρούπολης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας του στρατού.

Στην συνέχεια το 51χρονος κόουτς ερωτήθηκε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.  Σε αυτή την ερώτηση ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός είπε πως επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Βέβαια σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ο Ιτούδης έχει δώσει τα χέρια με την Φενέρμπαχτσε.

«Αποφασίσαμε με την ομάδα να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Αλλά, δεν λέω αντίο. Λέω εις το επανιδείν. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με μεγάλη παράδοση και λαμπρό μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος τεχνικός.

Η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ συνδυάστηκε με πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Ο Έλληνας κόουτς πανηγύρισε 2 Ευρωλίγκες, 6VTB League και 1 Super Cup.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή