NBA

ΝΒΑ – Βραδιά γηπεδούχων, δύο στα δύο για Χιτ και Σανς [vid]

Δεύτερη αγωνιστική για τα ημιτελικά του ΝΒΑ σε Δύση και Ανατολή με τους Σανς να νικάνε τους Μάβερικς και οι Χιτ τους Σίξερς.

05.05.2022 | 08:48

Μαϊαμί Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς 119 – 103 (2-0 η σειρά)
Λείπει ο Εμπίντ και…κάνουν πάρτι οι Μαϊάμι Χιτ. Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Η Χιτ κάναν το καθήκον τους, έγινε το 2-0 στη σειρά και τώρα θα ταξιδέψουν για τα επόμενα δύο παιχνίδια στη Φιλαδέλφεια. Για τους Σίξερς ξεχώρισε ο Μάξεϊ με 34 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς 129 – 109 (2-0 η σειρά)
Γύρισε ο Μπούκερ και οι Σανς θυμίζουν τον καλό τους εαυτό. Οι πρωτοπόροι της regular season στη Δύση, φαίνεται πως πήρανε ξανά μπρος την καλύτερη χρονική περίοδο.

MVP της αναμέτρησης ο Ντέβιν Μπούκερ με 30 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Για το Ντάλας ο μόνος που έκανε διαφορά, ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος είχε 35 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα γίνουν στη Ντάλας.

 

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή