NBA

ΝΒΑ – Τρία στα τρία break, πάνε για το 4-0 οι Γουόριορς [vid]

Συνεχίζονται τα πλέι οφ του ΝΒΑ με τα 3 σημερινά παιχνίδια να βλέπουν τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τη νίκη.

22.04.2022 | 10:21
Δείτε τα αποτελέσματα αλλά και τους παίκτες που ξεχώρισαν από τα 3 σημερινά παιχνίδια για τα πλέι οφ του ΝΒΑ:

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Μέμφις Γκρίζλις 95-104 (1-2 σειρά)
Οι Γκρίζλις κάνανε το μπρέικ που θέλανε και κάνουν το σκορ στη σειρά 2-1 υπέρ τους. Το παιχνίδι κυμενόταν υπέρ των Τίμπεργουλβς στις 3 πρώτες περιόδους. Όμως στην τέταρτη οι «Αρκούδες» νίκησαν με σκορ 12-37 και γύρισαν το παιχνίδι. Εξαιρετικός Ζα Μοράντ με triple-double (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και Ντέσμοντ Μπέιν με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Γιούτα Τζαζ – Ντάλας Μάβερικς 118-126 (1-2 σειρά)
Ότι και να πει κανείς για το Ντάλας είναι λίγο. Έπαιξε το πρώτο παιχνίδι στη Γιούτα και κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη, παρά το γεγονός ότι έλειπε πάλι ο Ντόντσιτς. Οι «Μαβς» κάνουν το 2-1 στη σειρά, με τον Τζάλεν Μπράνσον να «κουβαλάει» στην αναμέτρηση με τους Τζαζ (31 πόντους, 1 ριμπάουντ και 5 ασίστ). Από πλευράς γηπεδούχων (που μπαίνουν σε μπελάδες πλέον), ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν εξαιρετικός έχοντας 32 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ντένβερ Νάγκετς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 113-118 (0-3 σειρά)
Τρία στα τρία για τους Γουόριορς και φαίνεται πως…αποχαιρετάνε σιγά σιγά τα πλέι οφ οι Νάγκετς. Οι γηπεδούχοι είχαν σε απίστευτη βραδιά τον Γιόκιτς (37 πόντοι, 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ). ‘Ομως αυτό δεν αρκούσε για να πάρουν τη νίκη. Ο Στεφ Κάρι ήταν αυτός που ξεχώρισε από τους Γουόριορς, έχοντας 27 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

 

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή