NBA

ΝΒΑ – Σούπερ εμφάνιση από Χιτ και Σανς [vid]

Πέμπτη αγωνιστική για τα ημιτελικά του ΝΒΑ σε Δύση και Ανατολή με τους Σανς να νικάνε τους Μάβερικς και οι Χιτ τους Σίξερς.

11.05.2022 | 09:04

Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς 120 – 85 (3-2 η σειρά)
Επιστροφή στις νίκες για τους Χιτ, με τρομερή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στη σειρά και έτσι επάξια η ομάδα του Μαϊάμι υπερασπίστηκε την έδρα της. Τεράστια νίκη, με 35 πόντους διαφορά.

Πρωταγωνιστής ο Τζίμι Μπάτλερ με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από τους Σίξερς, ξεχώρισε ο Εμπίντ, με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Επόμενο παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια.

Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς 110 – 80 (3-2 η σειρά)
Όπως και στα παιχνίδια Χιτ – Σίξερς, έτσι και σε αυτή τη σειρά, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν πάρει νίκες. Οι Σανς παίξανε φανταστικό μπάσκετ και πήραν μία άνετη νίκη κάνοντας το 3-2 στη σειρά

. Πρωταγωνιστής ο Ντέβιν Μπούκερ με 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τους Μάβερικς, ξεχώρισε ο Ντόντσιτς με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Επόμενη αναμέτρηση στο Ντάλας.

 

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή