NBA

ΝΒΑ – Πρόκριση με τρομερό Μπάτλερ οι Χιτ, σε game 7 Σανς και «Μαβς» [vid]

Έκτη αγωνιστική για τα ημιτελικά του ΝΒΑ σε Δύση και Ανατολή με τους Χιτ να νικάνε τους Σίξερς και οι Μάβερικς τους Σανς.

13.05.2022 | 08:34

Φιλαδέλφεια 76ερς – Μαϊάμι Χιτ 90 – 99 (2-4 η σειρά, προκρίθηκαν οι Χιτ)
Οι Χιτ έκαναν το πολυπόθητο μπρέικ και δεν θα χρειαστεί να παίξουν σε game 7. Η ομάδα του Μαϊάμι, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στη Φιλαδέλφεια (ιδιαίτερα αμυντικά) και με τη σημερινή της νίκη εξασφάλισε τη θέση στον τελικό της Ανατολής.

MVP της αναμέτρησης ο Τζίμι Μπάτλερ με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από τους Σίξερς, ξεχώρισε ο Εμπίντ με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Οι Χιτ περιμένουν τον αντίπαλο τους από το ζευγάρι Μπακς – Σέλτικς.

Ντάλας Μάβερικς – Φοίνιξ Σανς 113 – 86 (3-3 η σειρά)
Οι Μάβερικς έκαναν το τέλειο παιχνίδι και νίκησαν άνετα τους Σανς με 27 πόντους διαφορά. Η σειρά είναι 3-3, οπότε ο νικητής του game 7 στο Φοίνιξ, θα περάσει στον τελικό της Δυτικής περιφέρειας. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος, είχε 33 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ και δικαίως αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της βραδιάς. Από τους Σανς, ξεχώρισε ο Έιτον με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

 

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή