NBA

ΝΒΑ – «Μίλησαν» οι έδρες σε Ντάλας και Φιλαδέλφεια [vid]

Τέταρτη αγωνιστική για τα ημιτελικά του ΝΒΑ σε Δύση και Ανατολή με τους Μάβερικς να νικάνε τους Σανς και οι Σίξερς τους Χιτ.

09.05.2022 | 08:38

Ντάλας Μάβερικς – Φοίνιξ Σανς 11 – 101 (2-2 η σειρά)
Οι Μάβερικς υπερασπίστηκαν επάξια την έδρα τους και κάνοντας το 2/2 φέρανε τη σειρά με τους Σανς στα ίσα. MVP για το Ντάλας ο Λούκα Ντόντσιτς με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Από πλευράς Σανς, ξεχώρισε ο Ντέβιν Μπούκερ. Ο σταρ του Φοίνιξ, είχε 35 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Οι πρωταθλητές της regular season, πλήρωσαν το κακό πρώτο δωδεκάλεπτο, όπου χάνανε για 12. Επόμενο παιχνίδι στο Φοίνιξ.

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαϊάμι Χιτ 116 – 108 (2-2 η σειρά)
Ο Εμπίντ γύρισε νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε και έδωσε…ώθηση στους Σίξερς. Η Φιλαδέλφεια έκανε το 2-2 στη σειρά και έχει ψυχολογία για να κυνηγήσει το μπρέικ επόμενη αγωνιστική στο Μαϊάμι.

Ο Τζέιμς Χάρντεν αναδείχθηκε MVP της σημερινής αναμέτρησης. Ο «Μούσιας» είχε 31 πόντους, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ ενώ ο Εμπίντ 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Από τους Χιτ ξεχώρισε ο Τζίμι Μπάτλερ με 40 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

 

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή