NBA

ΝΒΑ – Φανταστικοί Σέλτικς, κουβάλησε τους Γκρίζλις ο Μοράντ [vid]

Δεύτερη αγωνιστική για τα ημιτελικά του ΝΒΑ σε Δύση και Ανατολή με τους Σέλτικς και τους Γκρίζλις να νικάνε Μπακς και Ουόριορς αντίστοιχα.

04.05.2022 | 08:30

Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς 109 – 86 (1-1 η σειρά)
Εξαιρετική εμφάνιση από τους Σέλτικς και εύκολη νίκη επί των Μπακς. Η ομάδας της Βοστώνης είχε από την αρχή του παιχνιδιού εξαιρετική απόδοση και έκανε το 1-1 στη σειρά. Πρωταγωνιστής ο εξαιρετικός Τζέισον Τέιτουμ με 29 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Ο Γιάννης ήταν ο παίκτης των μπάσκετ των «Ελαφιών» που ξεχώρισε, έχοντας 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Επόμενο παιχνίδι στο Μιλγουόκι.

Μέμφις Γκρίζλις – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 106 – 101
Νίκη για το Μέμφις και 1-1 η σειρά. Οι Γκρίζλις πήραν την πολυπόθητη νίκη στην έδρα τους, έχοντας έναν «δαιμονισμένο» Ζα Μοράντ. Ο σούπερ σταρ των γηπεδούχων, είχε 47 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και ήταν αδιαμφισβήτητα ο λόγος που πήρε τη νίκη το Μέμφις.

Οι Ουόριορς είχαν σε καλή βραδιά τον Κάρι με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, όμως έχασε αρκετά σουτ. Παράπονα από τους φιλοξενούμενος για μερικά σφυρίγματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Επόμενη αναμέτρηση στην έδρα των Ουόριορς.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή